Kush ua ka dhënë patentën këtyre shoferëve?

Jo të gjithë njerëzit janë të prirur për të qenë shoferë dhe këtë gjë e vërtetojnë fotografitë në galerinë që shoqëron këtë lajm.

Kamionë që përfundojnë ngecur nën ura, makina zhytur në pirg dëbore dhe madje edhe Lamborghini në kanal.

Mjaftueshëm?!