Në mes të festës italiane, Chiesa përshëndet tifozët e Italisë në Shqipëri

Publikuar më: 13/7/2021, ora 16:51
chiesa 1 1024x576

Në mes të festës italiane, Chiesa përshëndet tifozët e Italisë në Shqipëri

Publikuar më: 13/7/2021, ora 16:51

Dita e djeshme ishte një ditë feste në të gjithë Italinë, pasi heronjtë e “Euro 2020” u kthyen në shtëpi bashkë me kupën.

Pasi bënë vizitat përkatëse të Presidenti dhe kryeministri, futbollistët italianë bënë xhiro me autobus të hapur në rrugët e Romës, për të takuar nga afër tifozët.

Gjatë kësaj xhiroje, një prej lojtarëve më të spikatur të Italisë në “Euro 2020”, Federico Chiesa, përshëndeti edhe tifozët e shumtë të Italisë në Shqipëri.