Projektet e reja të Jennifer Lopez

Publikuar më: 13/7/2021, ora 11:29

Projektet e reja të Jennifer Lopez

Publikuar më: 13/7/2021, ora 11:29

Jennifer Lopez hedh sytë nga klasikja. Tashmë 52-vjeçarja do të fokusohet në prodhimin e serialeve dhe filmave, bazuar mbi katalogun teatral të muzikantëve.

Ky është vetëm një nga projektet e së ardhmes së Jennifer Lopez, me fokus aktrimin dhe këngën në “new musical”.

Së fundmi, Lopez rrëfeu se në këto momente është shumë e lumtur dhe po e shijon plotësisht jetën e saj.