Projektet e reja të Jennifer Lopez

Përditësuar më: 13/7/2021, ora 11:35

Projektet e reja të Jennifer Lopez

Përditësuar më: 13/7/2021, ora 11:35

Jennifer Lopez hedh sytë nga klasikja. Tashmë 52-vjeçarja do të fokusohet në prodhimin e serialeve dhe filmave, bazuar mbi katalogun teatral të muzikantëve.

Ky është vetëm një nga projektet e së ardhmes së Jennifer Lopez, me fokus aktrimin dhe këngën në “new musical”.

Së fundmi, Lopez rrëfeu se në këto momente është shumë e lumtur dhe po e shijon plotësisht jetën e saj.