Georgina Rodriguez në jaht me golashënuesin e Europianit

Pasi u shpall golashënuesi më i mirë, por zhgënjeu me Portugalinë e tij në Euro 2020, Ronaldo po pushon në brigjet e Majorkës.

I shoqëruar nga Georgina Rodriguez, fëmijët dhe disa miq, Ronaldo ka marrë rreze dielli në një jaht luksoz.

Ai është fotografuar i buzëqeshur dhe tejet i dashuruar pas partneres së tij, e cila as kësaj here nuk zhgënjeu me format e saj perfekte.