Liqen në formë zemre dhe kështjellë përrallash, shkrepjet perfekte nga Fuji

Roysuke Kosuge është një fotograf japonez i cili nëpërmjet shkrepjeve ka mundur të japë një tablo të përgjithshme të gjithçkaje ndodh në Fuji.

Fotografitë janë bërë virale në të gjithë botën, ndërsa ndjekësit në Instagramin e tij zyrtar e kanë kaluar shifrën 500 mijë.