Rama bisedë me Michael, Presidenti i Këshillit Europian uron kryeministrin

mb michael frame 169 1100x620

Presidenti i Këshillit Europian, Chales Michael ka zhvilluar një bisedë online me kryeministrin Rama, ku e ka uruar këtë të fundit për zgjedhjet dhe progresin e Shqipërisë në rrugën drejt BE-së.

“E urova kryeministrin Edi Rama për zgjedhjet në Shqipëri, si dhe për marrjen e statusit anëtar jo i përhershëm në Këshillin e Sigurisë.

Ripamë dhe njëherë progresin domethënës që Shqipëria ka bërë në rrugën e saj drejt Bashkimit Europian para samitit të ardhshëm të Ballkanit Perëndimor”, shkruan Michael.