Sa pranë vdekjes!

Dy punëtorë ndërtimi shpëtuan për mrekulli teksa ishin shumë pranë vdekjes.

Një incident i frikshëm ndodhi në Gjermani, teksa dy punëtorët ndodheshin poshtë një vinçi 68-tonësh, i cili qëndronte i varur.

Në një moment, një kabull u këput dhe vinçi ra disa centimetra, por për fatin e mirë të dy punëtorëve, ai ndaloi duke u shpëtuar jetën.

Për fatin e tyre të mirë, ata nuk pësuan asnjë lëndim.