“Testamentet” e Atwood, vjen edhe në shqip autorja që e do letërsia dhe kinematografi

Rrëfenja e shërbëtores u bë shumë shpejt një nga serialet më të ndjekur. Alias Grace, është një tjetër film i kërkuar në listën e Netflix.

Të gjitha produksione të shkruara më herët nga Margaret Atwood, një shkrimtare që kohët e fundit e gjejmë të lakuar edhe në listat e çmimit Nobel. Shtëpia botuese Pegi ju fton këtë verë të lexoni edhe “Testamentet” e saj.

34 vite më vonë Margaret Atwood do të plotësonte dëshirën e lexuesëve. Në 2019 riktheu personazhet e një bote që ajo e shkroi në vitin 1985. “Testamentet” tanimë është edhe në shqip.

Gjithçka tjetër për këtë botë sa fantastiko shkencore po aq edhe sociale,Testamentet presin që të lexohen.