E shoqëruar me forca policie, ish-zv.ministrja e Brendshme shkon në gjykatë

Untitled collage 2021 07 15T100111.293 1100x620

E shoqëruar me një makinë policie, ish zv/ministrja e Brendshme, Rovena Voda, mbërriti në ambientet e Gjykatës së Posaçme Kundër Korrupsionit.

Ish-zv.ministrja Voda do të njihet me akuzën e dhënë ndaj saj për “ushtrim i ndikimit të paligjshëm ndaj personave që ushtrojnë funksione publike”.    

Sipas të dhënave, Voda ka marrë përfitime monetare nga shtetaset, Majlinda Hasani dhe Florida Beu, në mënyrë që t’iu gjente një vend pune në administratë.