“Fantazmat” e së shkuarës që na ndjekin pas

Edhe pse kullat moderne dhe teknologjia e përparuar kanë pushtuar me shpejtësi tërë globin, e shkuara duket se na ndjek pas gjithnjë.

Madje udhëtimi në kohë ndodh sa herë hedhim sytë përreth. Gjurmët e historisë qëndrojnë aty dhe pavarësisht brezave që kalojnë, nuk dorëzohen.

Një rezervuar i braktisur që prej Luftës së Dytë Botërore, shina hekurudhore të mbuluara nga myshqet dhe vila të vjetra që mbajnë në muret e tyre sa e sa mistere.

Të gjitha këto i gjeni në galerinë e mësipërme.