“Mbreti” kthehet në një “grumbull kockash”

Publikuar më: 20/7/2021, ora 20:12

“Mbreti” kthehet në një “grumbull kockash”

Publikuar më: 20/7/2021, ora 20:12

Në një kopsht zoologjik në Jemen, i cili akoma vuan pasojat e shkatërrimit nga lufta, një pjesë e mirë e kafshëve po treten dita-ditës për shkak të mungesës së ushqimit dhe ilaçeve.

Mbretërit e xhunglës shihen të dobësuar teksa përpiqen të mbijetojnë në kushte skandaloze.

Aktivistët po përpiqen të mbledhin fonde për të ndihmuar kopshtin zoologjik të paguajë gjërat e domosdoshme për të shpëtuar kafshët.