Njihuni me Naron, xhaguari me shenjat e arta në trup

Naron është një xhaguar i veçantë të cilin mund ta vizitoni në një strehë për kafshët në Britaninë e Madhe.

Ai shquhet nga të tjerët, pasi ka në trup disa shenja karakteristike ngjyrë ari.

Pas publikimit të fotove të xhaguarit në rrjetet sociale të strehës, Naron u bë viral dhe fotografitë e tij u pëlqyen me mijëra herë.