Sakrifica drejt suksesit, Calja pas garës: Më gjeni doktor se vdiqa!

Publikuar më: 28/7/2021, ora 17:30

Sakrifica drejt suksesit, Calja pas garës: Më gjeni doktor se vdiqa!

Publikuar më: 28/7/2021, ora 17:30

Pas paraqitjes së suksesshme dhe vendit të katërt në “Tokyo 2020”, gjatë garës u kuptua edhe dhimbja fizike e Briken Caljas, për rezultatin historik në Olimpiadë.

Pasi ngriti me sukses 190 kg, duke barazuar përkohësisht rekordin olimpik në shtytje, kampioni kuqezi kërkoi ndihmën e mjekëve, për shkak të lëndimit në shpatull.