Fotot më interesante nga Fshati Olimpik

Sportdashësit po i ndjekin me vëmendje dhe emocion garat sportive në Olimpiadën “Tokio 2020”, por “lufta” për medaljet është vetëm një pjesë e eksperiencës së atletëve.

Ku hanë sportistët? A krijojnë dhe si i krijojnë miqësitë me kolegët e vendeve të tjera? Ku jetojnë dhe ku flenë gjatë Lojërave OIimpike? Këto gjëra tifozët nuk i shikojnë kurrë dhe për të shuar kuriozitetin e tyre, lojtari amerikan i regbisë, Cody Melphy, vendosi që të dokumentojë në TikTok atë që ndodh në Fshatin Olimpik.

Videot e tij janë bërë virale…