Jo në stadium, por mbi urë, japonezët gjejnë mënyrën për të ndjekur Lojërat Olimpike

Përditësuar më: 1/8/2021, ora 17:20

Jo në stadium, por mbi urë, japonezët gjejnë mënyrën për të ndjekur Lojërat Olimpike

Përditësuar më: 1/8/2021, ora 17:20

Për shkak të masave kundër pandemisë së koronavirusit, Lojërat Olimpike në Japoni janë duke u zhvilluar pa praninë e spektatorëve.

Megjithatë, me qindra tifozë kanë arritur të gjejnë zgjidhje për të mbështetur sportistët japonezë Rim Nakamura dhe Minato Oike, të cilët garuan të dielën në stilin e lirë BMX.

Tifozët u vendosën në urën e këmbësorëve Ariake, e cila kishte një pamje të kënaqshme nga stadiumi ku u zhvillua gara.