Të debutosh në Olimpiadë me zhytjen për notën 0

Pamela Ware bëri një nga zhytjet më të këqija të mundshme në Olimpiadë, duke marrë notën 0,0 në kërcimin nga trampolina 3 metra.

Sportistja kanadeze debutoi për herë të parë në një Olimpiadë dhe fatkeqësisht e nisi me një zhytje të tmerrshme. Ware vendosi gabim këmbën në trampolinë, duke rënë direkt në pishinë me këmbë.

Një rezultat i tillë bëri që të mos kishte më shanse për kualifikim në finalen e trampolinës.

Ditën e djeshme, notën 0 e mori edhe një sportiste meksikane.