Vatër e re në Dukat, zjarri kalon në faqen tjetër të malit

Përditësuar më: 7/8/2021, ora 21:55

Vatër e re në Dukat, zjarri kalon në faqen tjetër të malit

Përditësuar më: 7/8/2021, ora 21:55

Një vatër e re zjarri është hapur në Dukat. Sikurse njoftohet zjarri kalon në faqen tjetër të malit dhe dyshohet për zjarrëvënie të re.

Më herët Ministria e Mbrojtjes njoftoi se situata e zjarrit në Dukat është përmirësuar, por puna e forcave operacionale po vijon për mbajtjen nën kontroll të flakëve nga toka.