Një klient i veçantë sorollatet në supermarket

Përditësuar më: 11/8/2021, ora 11:35
nje ari ne supermarket 1024x576

Një klient i veçantë sorollatet në supermarket

Përditësuar më: 11/8/2021, ora 11:35

Jo shpesh ndodh të shikojmë një ari të endet rrugëve, e më rrallë akoma ta hasim një të tillë në supermarket.

Kjo gjë ka ndodhur në Los Anxhelos, ku dëshmitarët janë surprizuar nga prania e këtij klienti “të veçantë” që sorollatej në supermarket.

Pas raportimeve, Shërbimi Amerikan i Kafshëve të egra arriti ta neutralizojë dhe largojë kafshën e egër.