Pa koment: Dreri përpiqet t’i shpëtojë tymit dhe flakëve në malin e Tërbunit

Përditësuar më: 17/8/2021, ora 09:20

Pa koment: Dreri përpiqet t’i shpëtojë tymit dhe flakëve në malin e Tërbunit

Përditësuar më: 17/8/2021, ora 09:20

Zjarri që ka pushtuar Malin e Tërbunit në Pukë prej ditësh po shkakton dëme edhe në florën dhe faunën e zonës. Një video amatore ka kapur rastësisht një dre, i cili përpiqet t’i largohet me vrap flakës dhe tymit që kanë pushtuar Tërbunin. Sakaq dhjetëra kafshë të tjera të egra të malit mendohet se janë djegur nga flakët.