Kur Afganistani ishte tokë e paqes dhe e begatisë, fotografi britanik nxjerr imazhet e së kaluarës

Përditësuar më: 24/8/2021, ora 12:10

Kur Afganistani ishte tokë e paqes dhe e begatisë, fotografi britanik nxjerr imazhet e së kaluarës

Përditësuar më: 24/8/2021, ora 12:10

Imazhet e shkrepura nga një fotograf britanik, që tregojnë Afganistanin në kohë paqeje, janë zbuluar në një libër të ri.

Në këtë libër, shkrimtari udhëtar Christopher Balfour, zbulon një anë të panjohur të vendit.

Fotografi Christopher Balfour shfaq në imazhe një Afganistan zhytyr mes jetës së përditshme dhe larg dekadave të trazirave.