Sherr masiv në futbollin e femrave në Meksikë

Përditësuar më: 25/8/2021, ora 09:37

Sherr masiv në futbollin e femrave në Meksikë

Përditësuar më: 25/8/2021, ora 09:37

Një sherr masiv ku u përfshinë të gjitha lojtaret në fushë dhe ato të stolit ka ndodhur në kampionatin profesionist të futbollit të femrave në Meksikë. Pamjet e lojtareve që goditen me grushte dhe shkelma u përhapën me shpejtësi në rrjet, për shkak se nuk ka ndodhur thuajse kurrë që të ketë përleshje të tilla në futbollin e femrave. Në fund të sherrit mes lojtareve të skuadrave Puebla dhe Nexaca, gjyqtarja përjashtoi dy lojtare nga loja.