Riaktivizohet vullkani Etna, spektakël në qiellin siçilian

Riaktivizimi i vullkanit Etna ka dhuruar një spektakël të vërtetë në qiellin siçilian për banorët e zonës dhe turistët.

I konsideruar një ndër vullkanet më aktivë në Europë, Etna ka nxjerrë llavë dhe tym për disa orë me radhë.

Në fotogalerinë e mësipërme mund të shihni disa nga imazhet më të bukura të këtij fenomeni natyror.