Të shpëtosh për një fije, makina e garave për pak shkakton tragjedi

Disa spektatorë në një garë Rally në Argjentinë shpëtuan mrekullisht pa pësuar dëmtime të rënda pasi injoruan paralajmërimet për të mos qëndruar në anë të pistës.

Videoja e shkëputur nga gara tregon një ndër makinat që me shpejtësi skëterrë humbet kontrollin dhe shkon në drejtim të spektatorëve.