SHBA, konfirmohet viktima e dytë nga uragani Ida në Luiziana

ida 2 1100x620

Është konfirmuar viktima e dytë në SHBA për shkak të Uraganit Ida që shkatërroi Luizianën. Sipas raporteve të mediave lokale, guvernatori i shtetit John Bel Edwards ka paralajmëruar se numri i viktimave është “dukshëm” më i rëndë.

Mijëra njerëz po punojnë për të sjellë lehtësim për ata që preken nga fatkeqësia. Ndërsa New Orleans shpëtoi nga më e keqja, falë sistemit të nivelit të ndërtuar pas Uraganit Katrina.  

Komunitetet në perëndim dhe në jug të qytetit u shkatërruan plotësisht nga stuhia.