Video horror, talebanët vrasin përkthyesin e amerikanëve dhe e varin në helikopter

Publikuar më: 31/8/2021, ora 22:23
Untitled collage 2021 08 31T222242.073 1024x576

Video horror, talebanët vrasin përkthyesin e amerikanëve dhe e varin në helikopter

Publikuar më: 31/8/2021, ora 22:23

Një video horror nga Afganistan ka pushtuar faqet e mediave ndërkombëtare, në të cilën shfaqet një burrë i varur në një helikopter “Black Hawk” që lëviz përreth Kabulit.

Sipas raportimeve, dyshohet se viktima është një përkthyes i amerikanëve dhe se veprimi i talebanëve është për të trembur të gjithë kundërshtarët dhe bashkëpunëtorët e të huajve se do të kenë fatin e tij.

Më herët u raportua se luftëtarët talebanë kishin nisur një ofensivë për të gjetur të gjithë personat që kishin punuar për trupat e huaja.