Edhe luanët nuk i bëjnë dot ballë “ushtrisë” së buajve

Publikuar më: 1/9/2021, ora 19:43

Edhe luanët nuk i bëjnë dot ballë “ushtrisë” së buajve

Publikuar më: 1/9/2021, ora 19:43

Pamje dramatike janë kapur nga Jonty Bozas në Afrikën e Jugut.

Një tufë luanësh menduan se arritën të siguronin ushqimin për disa ditë me radhë, teksa ndanë nga tufa dhe po mundoheshin të rrëzonin në tokë një buall, por nuk ndodhi kështu.

Tufa e buajve, si një ushtri, i erdhi në ndihmë kafshës në vështirësi, duke goditur me brirë luanët, të cilët u larguan me shpejtësi nga kafshët gjigante dhe të rrezikshme.