Qëndruan vetëm 4 ditë, zhvendosen afganët që ishin strehuar në Qytetin Studenti

Untitled collage 2021 09 01T192403.457 1100x620

Afganët që ishin strehuar në Qytetin Studenti janë zhvendosur pas 4 ditësh. Sikurse mësohet, ata janë larguar drejt qytetit të Lezhës.

Po ashtu, bëhet me dije se në Qytet Studenti afganët janë tranzit, pasi aty kryhen vizitat dhe regjistrohen, e më pas shpërndahen në vendet akomoduese.