Lindita Nikolla propozohet për kryetare e Kuvendit

2 SHTATOR EDI RAMA frame 100143 1100x620

Lindita Nikolla u propozua të marrë drejtimin e Kuvendit të Shqipërisë. Kryeministri Edi Rama e bëri publik emrin e saj në Asamblenë e Përgjithshme të PS-së, ku tha se ajo do të marrë stafetën e Gramoz Ruçit.

“Shembull i padyshimtë në krye të çdo detyre, një shoqe e mirë dhe një politikane karriere, që është karakterizuar nga dëshira për dialog të edukuar me të tjerët”, tha Rama.