Me pelena dhe vetëm me një sandale, bebi “arratiset” nga shtëpia

Videoja e tentativës së një bebi për t’u larguar nga shtëpia e tij i indinjuar, ka marrë rreth 8 milionë klikime në TikTok.

Tionna Clark filmoi djalin e saj, Prince Christopher, duke shkuar drejt derës së jashtme dhe duke u munduar që ta hapë atë, i veshur vetëm me pelena dhe një sandale.

“Vetëm sepse i hoqa serialin CoComelon për të folur në qetësi në telefon”, shkroi gruaja në përshkrimin e videos.