Gati për t’u nisur! Vajza shfaqet në aeroport vetëm me bikini

Një vajzë e re tërhoqi vëmendjen e të gjithë pasagjerëve në aeroportin e Miamit, kur u shfaq në aeroportin e Miamit vetëm me bikini.

Vajza duket se nuk e kishte problem diçka të tillë, por ishte kujdesur që të respektonte rregullat antiCovid, duke vendosur një maskë.

Fotoja u shpërnda me shpejtësi online dhe u kthye shumë shpejt në një meme.