Rihapet aeroporti i Kabulit, talebanët riparojnë pistën

Publikuar më: 4/9/2021, ora 19:51
154201933 f4a19bce 84a4 49ac ba68 7564d51c2447

Rihapet aeroporti i Kabulit, talebanët riparojnë pistën

Publikuar më: 4/9/2021, ora 19:51

Aeroporti i Kabulit rihapet nga një skuadër teknikësh, për herë të parë që pas largimit të trupave amerikane më 31 gusht.

Lajmi vjen nga ambasadori i Katarit në Afganistan, sipas të cilit, pista është rihapur dhe po riparohet nga autoritetet talebane.

Tashmë pista është gati për të pritur ndihmat humanitare dhe fluturimet civile.