Çanta e harruar pranë ambasadës iraniane vë në alarm Policinë

Untitled collage 2021 09 07T110045.643 1100x620

Një çantë e harruar pranë ambasadës iraniane në Tiranë ka vënë në alarm policinë e Tiranës.

Çanta e braktisur në rrugën “Mustafa Matohiti” u gjet në një efektiv që ndodhej në shërbim që njoftoi qendrën dhe më pas në vendngjarje kanë shkuar dhe forcat xheniere, me dyshimin se brenda saj mund të kishte lënë të rrezikshme.

Shërbimet e Policisë kanë bërë rrethimin e zonës dhe për të kryer veprimet e mëtejshme dhe asgjësimin e çantës së dyshimtë. A2 CNN mësoi se çanta nuk kishte lëndë të rrezikshme, ndërsa ekspertët e policisë po bëjnë dokumentimin e sendeve të gjetura brenda saj.