Kur gjyshja dhe nipi janë njësoj të “papjekur”

Publikuar më: 7/9/2021, ora 17:18

Kur gjyshja dhe nipi janë njësoj të “papjekur”

Publikuar më: 7/9/2021, ora 17:18

29-vjeçari Ross Smith dhe gjyshja e tij, Pauline Kana, 95 vjeç, kanë një marrëdhënie ndryshe nga ajo e zakonshmja gjyshe-nip.

Kjo dyshe e kalon kohën duke bërë së bashku video dhe foto shumë qesharake, duke u veshur me kostume të ndryshme dhe duke imituar personazhe të famshëm filmash.