Surreale, 15 ndërtesa shemben njëkohësisht

Screenshot 24 5 1100x620

Autoritetet në Kinë shembën njëkohësisht 15 ndërtesa shumëkatëshe, të cilat ishin të braktisura.

Ndonëse ishin dashur vite për t’i ndërtuar, 15 qiellgërvishtësit ishin dëmtuar rëndë nga reshjet dhe për këtë arsye ishte vendosur shembja e tyre për të shmangur ndonjë incident të mundshëm.

Pamjet e shembjes së 15 ndërtesave janë me të vërtetë mbresëlënëse.