Tiffany Haddish, nga komedia në dramë

KR SHOWBIZ frame 646 1100x620

Ana e errët e Tifanit. Tiffany Haddish është e famshme për personalitetin e saj të fortë, por edhe komik, megjithatë ajo shpjegon se si puna për rolin e saj në dramën “The card Counter” e ka detyruar atë të tregojë vërtet muskujt, edhe në karakter.

“Mësova se sa të fortë mund të të bëjë qetësia. Jam mësuar gjithnjë të lëviz një dorë, të qesh, të rrotulloj sytë, të bëj skena dhe këtë herë e kalova atë pikë, kam një rol më të qetë. Fjalët ta marrin fuqinë”, shkruan ajo.