Donin t’ia vendosnin emrin djalit Vladimir Putin, autoritetet nuk ia lejojnë

putin 1100x620

Një çift suedez nuk është lejuar nga autoritetet vendore që t’i vendosë djalit të tyre emrin Vladimir Putin.

Autoritetet suedeze nuk lejojnë emra që mund të sjellin “situata të pakëndshme” për foshnjët në të ardhmen. Mes këtyre emrave janë edhe Allah, Ford apo Michael Jackson.

Gjithsesi, çifti ka ende shpresë, po të kihet parasysh se në vitin 2007, dy prindër të tjerë arritën që të hidhnin në gjykatë autoritetet dhe t’ia ngjisnin emrin Metallica vajzës së tyre.