Rama, në SHBA më 18 shtator, do të marrë pjesë në Asamblenë e OKB

rama okb ok 600x338

Është bërë e ditur se më 18 shtator, kryeministri Rama do të largohet drejt SHBA-së, për të marrë pjesë në Asamblenë e përgjithshme të OKB-së.

Sesioni i 76-të i Asamblesë së Përgjithshme nis më 14 shtator, ndërsa 21 shtatori është dita e parë e debateve në nivele të larta drejtuese. Asambleja përfundon më 27 shtator, ditë kur pritet të kthehet dhe kryeministri Rama.