Faqet e para të gazetave ndërkombëtare pas 11 shtatorit 2001

Publikuar më: 11/9/2021, ora 08:11

Faqet e para të gazetave ndërkombëtare pas 11 shtatorit 2001

Publikuar më: 11/9/2021, ora 08:11

Fotot dhe titujt në faqen e parë të gazetave në të gjithë botën raportuan sulmin në kullat binjake 20 vjet më parë. Faqet historike, të stampuara në kujtesën e atyre që jetuan ato ditë. Po ju sjellim një kolazh me foto nga titujt që hapën faqet e gazetave ndërkombëtare të asaj dite.