Me fustan balloje në gondola, Jennifer Lopez mahnit në Venecia

Jennifer Lopez realizoi në Venecia një set fotografik në gondola, e veshur me një fustan fantastik të Dolce & Gabbana.

Këngëtarja dhe aktorja 52-vjeçare bëri disa poza, në ditën e fundit të Festivalit të Filmit të Venecias.