Mund të jesh ti fatlumi, Jennifer Aniston kërkon një të dashur që nuk është i famshëm

Jennifer Aniston, deklaroi se interesi për burrat e famshëm është zbehur dhe ish-lidhjet e saj me personazhe VIP janë diçka e të shkuarës.

Gjatë promovimit të sezonit të ri të serialit “The Morning Show”, theksoi se dëshiron që partneri i saj i ardhshëm të mos jetë domosdoshmërisht dikush që punon në të njëjtën industri me të.

Pyetur nëse marrëdhëniet mes një dysheje të famshëm-jo të famshëm funksionojnë, ajo u përgjigj:

“Absolutisht. Diçka e tillë ka ndodhur dhe kjo është pak a shumë ajo që shpresoj, që partneri im i ardhshëm të mos jetë pjesë e kësaj industrie”.

Aniston nuk i preferon as njohjet nga aplikacione të posaçme njohjesh, dhe ajo ia ka lënë gjetjen e dashurisë, fatit dhe mënyrave normale të takimeve.

“Preferoj dikë që më kërkon përballë të dal me të, jo përmes ekranit. Këtë do doja!”, thotë ajo.