Tapeti i Air Albania është gati, do të përurohet me koncertin e Ermal Metës

tapeti 1100x620

Tapeti i stadiumit Air Albania është gati. Fusha e re do të inaugurohet me koncertin e Ermal Metës, më 17 shtator 2020, i cili do të hapet nga artistja shqiptare Elhaida Dani.

Fusha e re e stadiumit kushtoi gati një milion euro. Një  investim mes dritave për ngrohjen e barit, sistemit të ventilimit edhe tapetit hibrid.

Vetëm një javë më parë, Shqipëria luajti me Hungarinë dhe San Marinon në Elbasan, pasi fusha nuk ishte ende gati.