Kisha, karroca, shtëpi mbi pemë, vendet më interesante ku mund të kalohet nata në Britani

Një udhëtim është i kotë, po nuk të la një kujtim me vete, dhe vendi ku kalon natën është padyshim pjesë e rëndësishme. Britania e Madhe ka vende të bukura dhe karakteristike pothuajse kudo, por ato të përfshira në këtë galeri ia vlejnë të vizitohen dhe shijohen enkas, të paktën një natë.  

Nga karrocat, kishat dhe kështjellat që të çojnë në Mesjetë, te mullinjtë dhe faret në mes të natyrës, varkat në Londër dhe shtëpitë… mbi pemë, këto janë disa nga më të veçantat.