Zjarr në kodrat e Pogradecit, pranë shtyllave të tensionit të lartë

Një zjarr masiv ka përfshirë kodrat e kalasë së qytetit. Raportohet të jenë të paktën 3 vatra aktive, ndërsa zjarri ka përfshirë një zonë pranë shtyllave të tensionit të lartë, rrezikon një banesë, bujtinë.

Drejt vendngjarjes janë nisur ekipi zjarrfikës. Sipërfaqja e përshkruar e madhe po digjen shkurre dhe pisha.

Dy persona tek zjarri, me gjasë ata që kanë ndezur zjarrin pasi ekipet e fikjes nuk kanë mbërritur ende.