Kalon për Gjykim dosja ndaj Florenc Çapjas dhe Jorgo Lekut

Përditësuar më: 21/9/2021, ora 13:52
gjykata e posacme kunder korrupsionit dhe krimit te organizuar 1014x579

Kalon për Gjykim dosja ndaj Florenc Çapjas dhe Jorgo Lekut

Përditësuar më: 21/9/2021, ora 13:52

Gjykata e Posaçme kalon për gjykim dosjen ndaj Florenc Çapjas dhe Jorgo Lekut.

Ata dyshohet të jenë të përfshirë në vrasjen e Gentian dhe Nezir Beqirajt në vitin 2012 në Elbasan.