“Titanët” e luftës së lënë në harresë, fotografi i “shkund pluhurin” me imazhet e veçanta

Publikuar më: 21/9/2021, ora 15:21

“Titanët” e luftës së lënë në harresë, fotografi i “shkund pluhurin” me imazhet e veçanta

Publikuar më: 21/9/2021, ora 15:21

Dmitry Osadchy, 38 vjeç nga Shën Pjetërburg, ka arritur që të krijojë një koleksion të shkëlqyer imazhesh me mjete të braktisura ushtarake nëpër botë.

Fotografi i pasionuar pas historisë ka realizuar shkrepje fantastike të avionëve, anijeve dhe tankeve të cilët të japin përshtypjen se janë rreshtuar gati për veprim, por në realitet ato janë lënë të kalben larg syve të njerëzve.

Ai ka udhëtuar nëpër botë, ka ecur nëpër moçale, pyje dhe shkretëtira në më shumë se 50 vende, për të nxjerrë nga harresa fotografitë e mjeteve ushtarake.