iPhone 13 gati për shitje, çmimi varion nga 699 deri në 1099 dollarë

Publikuar më: 22/9/2021, ora 10:26

iPhone 13 gati për shitje, çmimi varion nga 699 deri në 1099 dollarë

Publikuar më: 22/9/2021, ora 10:26

Gjiganti i teknologjisë Apple ka prezantuar 4 modelet e reja të iPhone-ve.

iPhone 13 dhe iPhone 13 mini vijnë në ngjyrë të bardhë, të zezë, të kuqe dhe për herë të parë, në ngjyrë rozë. Roza pastel është ndryshe nga çdo lloj nuance që kanë patur më herët produktet e Apple-it.

Ndërkaq, iPhone 13 Pro dhe iPhone 13 ProMax, me çmime përkatësisht 999 dhe 1099 dollarë, vijnë në ngjyrën bojëqielli, të akullt, gri dhe gold.

Në ndryshim nga iPhone-ët e deritanishëm, të rinjtë vijnë me sistem më të shpejtë procesimi, bateri shtesë, memorie shtesë, video në nivel cilësie që ngjason me kinemanë si dhe internet 5G.

Pritet që këta iPhone të dalin nëpër dyqane në 24 shtator, ndërsa porositë kanë nisur prej 17 shtatorit.