10 makinat luksoze më të shitura në Itali

Përditësuar më: 24/9/2021, ora 12:35

10 makinat luksoze më të shitura në Itali

Përditësuar më: 24/9/2021, ora 12:35

Sektori i makinave luksoze në Itali ishte ai që vuajti më pak nga pandemia, e cila ndikoi ndjeshëm në industrinë e automjeteve.

Në 6-mujorin e parë të vitit 2021, pati një rritje të ndjeshme të shitjes së makinave të shtrenjta krahasuar me vitin 2020. Ndër modelet më të shitura janë: Porsche 911 e Maserati Ghibli, por edhe modele të reja si Porsche Taycan dhe Ferrari Roma. Edhe pse në kohë pandemia, konkurrenca e ashpër në makinat luksoze italiane e gjermane tashmë ka rinisur.