Do të intervistonin zv/presidenten Harris, dy gazetarët zëvendësohen live pasi rezultuan të infektuara

Përditësuar më: 26/9/2021, ora 13:18
640 0 6150365fa56e2

Do të intervistonin zv/presidenten Harris, dy gazetarët zëvendësohen live pasi rezultuan të infektuara

Përditësuar më: 26/9/2021, ora 13:18

Një situatë e pazakontë është regjistruar gjatë një emisionin drejtpërdrejt në studiot e agjencisë së njohur amerikane të lajmeve ABC.

Dy spikeret mikpritëse të emisionit “The Vieë” u urdhëruan nga regjia të largohen menjëherë nga studioja, pasi rezultuan të infektuara me koronavirus në testin e shpejtë.

Gazetaret Ana Navaro dhe Sunny Hostin do të intervistonin zv.presidenten amerikane Kamala Harris, por pas daljes së përgjigjeve, emisioni u ndërpre dhe ato u zëvendësuan menjëherë.