“Mokra n’fest 2021”, qindra vizitorë zbulojnë dhe shijojnë zonën me tradita

Përditësuar më: 26/9/2021, ora 11:56

“Mokra n’fest 2021”, qindra vizitorë zbulojnë dhe shijojnë zonën me tradita

Përditësuar më: 26/9/2021, ora 11:56

Ndërthurja e historisë mijëra vjeçare, traditës, gatimeve tradicionale, valleve të zonës deri tek sportet natyrore ishte ajo çfarë shpalosi në edicionin e dytë organizimi  i Mokra N’Fest!

Synimi kryesor i kësaj feste është jo vetëm bashkimi në 1 festë i mokrarëve, por edhe prezantimi me atë çfarë ofron zona për ata që vijnë nga qytete të tjera.

Në këtë festë nuk u shpalos vetëm folklori mokrar, por pjesë këtë vit ishin edhe grupe të Tiranës, Kuçovës edhe Vlorës.